Трима пожарникари спечелиха конкурса Пожарникар на годината“ за област Сливен, съобщиха

...
Трима пожарникари спечелиха конкурса Пожарникар на годината“ за област Сливен, съобщиха
Коментари Харесай

Трима пожарникари спечелиха конкурса за област Сливен

Трима пожарникари завоюваха конкурса  „ Пожарникар на годината “ за област Сливен , оповестиха от полицията.
 Министерство на вътрешните работи
В тържествена конюнктура в постройката на РСПБЗН-Сливен бяха наградени спечелилите в регионалния стадий на Националния конкурс „ Пожарникар на годината “ за 2023-та година. Отличените чиновници са наградени с плакети и „ Писмена хвалба ” със заповед на шефа на РДПБЗН-Сливен комисар Денчо Чомаков.  
 Министерство на вътрешните работи
Признание за своята работа получиха пожарникари от Районните служби в Сливен, Котел и Нова Загора.

Младши специалист Марин Бакалов – шеф на дежурна промяна в РСПБЗН-Котел, е победител в раздел „ Пожарогасителна активност “.
 Министерство на вътрешните работи
Кристиян Борисов – контрольор в група „ Държавен противопожарен надзор и превантивна активност “ в РСПБЗН-Сливен, е победител в раздел „ Контролна активност ”.

Комплексен победител е основен контрольор Васил Василев – шеф на РСПБЗН – Нова Загора. Пред своите сътрудници той показа, че не приема оценката като персонална премията, а като самопризнание за положителната работа, което е резултат от общите старания на целия екип на Районната работа в Нова Загора. 

В категория „ Партньори на ГДПБЗН ” бе отличен Марин Радулов Радулов , бизнесмен от село Малко Чочовени, за неговия персонален принос в потушаването на огромен горски пожар през лятото на 2023-та година, зародил в землищата на селата Гавраилово и Малко Чочовени. С помощта на предоставената от него техника пожарът е  премахнат и са избавени стотици декари горски масиви и къщи в обитаемоте места. 

Отличените чиновници ще вземат участие в заключителния народен стадий на състезанието „ Пожарникар на годината-2023г. “, който ще се организира при започване на месец февруари в град София.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР